Paslanmaz çelik boru
En dikkat çekici hijyenik-sanitasyon özellikleri şunlardır:
• Ürün birikimi olmadan yapışma kanıtı;
• Yüksek korozyon direnci;
• Mikrobiyolojik kontaminasyon riski düşük;
• Temizlik ve sağlık optimizasyon planı.
Tesis inşasında kullanılan malzemeler arasında, paslanmaz çelik, hijyenik-sanitasyon açısından en uygun malzemedir; ayrıca ISO UNI 9000 ve 14000 kuralları ile gıda hijyeni ile ilgili son ulusal ve topluluk mevzuatı ışığında da bu geçerlidir.
Paslanmaz çelik, mikrobiyolojik ve parçacık kontaminasyonlarını azaltarak son ürünlerde yüksek hijyenik-sanitasyon standartlarını garanti eder.
Son birkaç yıldır, gıda endüstrisinin yanı sıra, tahıl tarımı, kimya-eczacılık ve plastik endüstrilerinde de kullanılmaktadır; burada ürün, taşıma makineleri ve malzemeleri ile doğrudan temas halindedir.